Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Tee tilauksesi ostoskorin kautta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tilauksen toimitusaika vaihtelee 2 – 3 viikkoa.

Maksutavat

Tilauksesi maksu tapahtuu tilauksen yhteydessä. Maksettuasi tilauksen saamme tiedot tilauksestasi ja toimitamme tuotteen sinulle toimitusajan mukaisesti. Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

maksutavat

Tuotteet ja palautusoikeus

Tilauksellasi on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Käyttämättömän ja tuotelapullisen tuotteen voi palauttaa 14 päivän aikana. Asiakas maksaa postimaksun. Aina ennen palautusta ole yhteydessä toimittajaan info@retromatto.fi. Palautusmaksu suoritetaan annetulle tilille, kun palautettava tuote on saatu takaisin ja todettu olevan käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa.