Leveransvillkor

Beställning

Gör din beställning via inköpskorgen. Alla priser innehåller moms. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar och ändringar i leveranskostnaderna. Leveranstiden rör sig kring 2-3 veckor.

Betalningssätt

Betalningen görs i samband med beställningen. Efter att du betalt din beställning får vi uppgifterna om din beställning och levererar enligt våra leveranstider och -villkor.

Paytrail Oyj (2122839-7) fungerar som betalningstjänstförmedlare i samarbete med finländska banker och kreditinstitut. Paytrail Oyj står som betalningsmottagare på kontoutdraget eller kreditkortsräkningen och förmedlar betalningen till säljaren. Paytrail Oyj är auktoriserat av betalningsinstituten. Vid reklamationer ber vi i första hand er ta kontakt med varuleverantören

Paytrail Oyj, Fo nummer: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Telefon: 0207 181830 www.paytrail.com

Payment

Produkter och returrätt

Du har en 14 dagars nöjdhetsgaranti. Oanvända produkter och produkter försedda med produktlapp kan returneras inom 14 dagar. Kunden betalar postavgiften. Tag alltid kontakt med leverantören info@retromatto.fi. innan du returnerar varan. Återbetalningen görs till anvisat bankkonto då produkten har returnerats till leverantören och då den konstaterats vara oanvänd och i ursprungsskick.